|
|
| Autor | Wiadomość |
|---|
Wezyr lvl 30

| Temat: No to niezle Pon Mar 14, 2011 2:08 pm | |
| wpisuje w google shadowbane i trafilem na takie cus:P [You must be registered and logged in to see this link.] |
|
 | |
Pluszak lvl 75 über master

Posts: 515 Join date: 28/09/2009 Age: 27 Location: Choroszcz
 | Temat: Re: No to niezle Pon Mar 14, 2011 3:49 pm | |
| No widzisz Kasztan- to ja; Torex to Mev; LadyAwa to po staremu i Immo jeszcze chyba tam się wypowiadał. To jest tak jakby kawałek naszej historii. Po koleji opisane są nasze przygody w SB. Jest wzmianka o RA- dowód że uciekają ludziska jak zobaczą nasze tagi na tracku. Jest o jednym z liderów SCCC- bandy leszczy i jeszcze takie tam głupoty. |
|
 | |
Xergoos r8 beast

Posts: 1540 Join date: 27/09/2009 Age: 29 Location: Poland
 | Temat: Re: No to niezle Pon Mar 14, 2011 4:01 pm | |
| hehe no stare juz troszke hehehe  ale fajnie sie czyta początki hehehe. |
|
 | |
PKingNebu lvl 75

Posts: 383 Join date: 18/03/2010 Location: Hamburger i Fritki
 | Temat: Re: No to niezle Pon Mar 14, 2011 4:22 pm | |
| ...asz sie mie dziwy...jusz gram tak dugo...rozpoczynalem nawet z americanamy budowacz red rose garden...przed tym bylem przez rok bez guildowy ale nigdy naprawde nigdy przed ostatnim serverem w jakim gralem pod tagach ds nie spotkalem any jednego polaka w sb...szkoda bo bym chentnie wasz wzystkich wzesniej jusz posnaul..... |
|
 | |
Wezyr lvl 30

| Temat: Re: No to niezle Pon Mar 14, 2011 4:32 pm | |
| Gratulacje,ze w koncu sie zorganizowaliscie i dociagneli pempki,zrobcie jeszcze swoja nacje macie na to wystarczajaco polakow-polska nacja i tylko polska a nie bawienie sie w jakies suby,z reszta nie mam tu zadnych praw:P wiec zamilcze:P Ale to mi sie zawsze marzylo stworzenie wlasnej nacji bez subow- ja niestety nie mam takiej mozliwosci poniewaz moja gildia PTC jest juz mieszanka ludzi z calegoo swiata ale i tak nie mam zamiaru subowac sie pod jakas chloerna nacje i grac z nimi - PTC == KOS FOREVER |
|
 | |
Xergoos r8 beast

| Temat: Re: No to niezle Pon Mar 14, 2011 4:32 pm | |
| nebu wlasnie opowiedz nam gdzie bywales i na jakich serverach  |
|
 | |
Xergoos r8 beast

| Temat: Re: No to niezle Pon Mar 14, 2011 4:34 pm | |
| Adam - Wezyr  gra sie poto zeby grac ze znajomymi  a DS to sa nawet fajni znajomi(maja nagrzane w garnku co niektorzy) i oto wlasnie chodzi  zabawa |
|
 | |
Wezyr lvl 30

| Temat: Re: No to niezle Pon Mar 14, 2011 4:38 pm | |
| macie okolo 40 polakow wiec po co sie meczyc z innymi panstwami,uwierzcie mi ze to utrudnia rozmowe na vent,bynajmniej dla kilku osob co to za impreza gdzie pol venta gada po polsku a pol po ang.. w sumie nie wiem jak wy tam maciie ale tak przypuszczam przeciez nie wszyscy maja tak wyszlifowany ang aby sobie na legalu gadac |
|
 | |
PKingNebu lvl 75

| Temat: Re: No to niezle Pon Mar 14, 2011 6:07 pm | |
| oto historia krutka: gralem co pamientam z przerwamy na Malog, Wrath, Barailla, Thurin, Morning nierasz na dwuch serverach w samim czasie bo chzaulem troche lore wyprubowcz i jescze jakes ale serio nie pamientam bo to byly moje poczontky... najpierw gralem przesz 2 miesioncze tylko na noob island bo do tego czasu nie znaulem dobrze angelsi i kompletny nicz nie zrozumiaulem o tej gry...chodzilem tylko na lvl r0 mobky i farmowalem zawsze jakes biale bronie lub chyba to bylo okolo 10gold heheh... poty jake dostalem to wyzucaulem bo nawet nie zrozumiaulem co z tymy zrobicz...byla taka nuda az sie presz przypadek sie poza tych malych wiosek znalazlem i moby r1 my do dupy nakopaly...kurwa ale sie zdiwilem co tu jest grane...hehe i dlaszy miesioncz as przez jakis przypadek my sie promote udal...najgorsze ze niewiedziaulem jak to zrobilem i nie moglem to u innich toonow tesz zrobicz dlatego tylko przez cauly czas tyko jednego graulem! Po dlaszym miesionczu trafilem na runemastera...hehe...epic fail...nie wiem dlazego ale pjerwszy port byl do jakiegos open city i sie moje naswisko odrazu pokazaulo na pvp chat...nawet tamtego nie zobatrczylem any zrozumiaulem co sie stalo...poczontek nojo powjiem byl nie zbid udany.. ^^ graulem potem jako zgimpowany human warrior bez int...heh ale poco mi byl int jak i tak nie wiedzaulem ze som lepsze bronie i armor nisz na noob island  ) graulem tak presz jakis czas asz mi ktos z pjerwszej mojej guildy na lvlowany zabraul...i powoly jak u bambra opowiedzaul mi zorasz wiencej o tej gry...heh nawet mie do swojej guildy wziol... taka maly amerikski chlewik jaky jusz byl po zwojim najlepszym czasie i tylko reszta czlonkuw im zostala... no i naturalnie ja! Byli bardzo na pvp nastawieny i duzo my pokazaly oraz GL byl zjakimsz zlonkem (ten graul centaur warrior -> chyba jakis sir....)polonczony chturi chzaul zrobicz naciie...jaka zostala puzniej red rose garden noto myszmy sie jemy dolonczily...wtedy nastempna dluge przerwa ...jak znuw do sb wruczylem to jusz albo guildi albo tego seervera nie bylo nie pamiantamale chya druga opczia... graulem u ruznich guildach az na pierwsze niemcy trafilem...noto guild invite... nie pamientam nazwy tej guildi ale z nich na koniecz jak sie rozbila powstali pirates of the caribean co sie puzniej dowiedzaulem...stom niemieczkom guildom graulem pod brotherhood of endtimes...ale ony sobie z jakoms wrogowom naciiom walczylie i tamta nasz rozbila...duzo odeszo od sb, BoET rozpal i niemcy tesz...a ja znuf pzerwalem gracz sb.... ...jak wruczylem to byl ds...troche znimy pogralem na mael do pomoglem im z furiom na turtach levelowacz i wzelie mie do guildi...i po jakimsz czasie polanie zauwazylem u nas...pjerwsze rozmuwki...jakis idiot od was mie wyzwal ze nie chze zemnom gracz bo jestem niemcem...i koniecz dialogu ;(...wtedy na jakesz kopalnie takiego gimplera z mojom minosem do dupy nakopalem ^^ uwazaul sie za dorbergo pvper... hehe) i znuw kontakt do wasz nawiezaulem, miaulem z alinoe duzo rozmuw i mie przekonal do was sie doloncicz...ale prawie sie rozibylo przez awanture powacznom z jakimsz noriu...(nojo jak zawsze jakes inne punkty wydoku jake do nieporozumienia prowadzom)...i powoly my sie u wasz zpodobalo...i reszta to jest zpulna historia...hehehe ...noto dzielne panie i panowie koniec krutkiej histori, udalo sie wam asz do koncza wytrzymacz nawet jak licze ze duzo poprostu przesz muj jensik nie udalo sie zrozumicz...heh...dzenkuje za zytanie ^^ ...a co do nacii polsko/angelskej i takych subbuw...jest nawet bardzo potrzebna bo szlifuje internationalny angelski jensik i przez czasy banuw i kopalnie som nam gracze jake nie spiom bardzo potrzenbe bo napwno nie bendom 40 polakuw o 3 nad ranem sie w jakisz bane bawicz, nojo moze poza xerg, alinoe, judasz, mev, furiat, awa, varent, pluszak,... , no i moja niesamowytoscz! |
|
 | |
Tasiemiec95 lvl 10

| Temat: Re: No to niezle Pon Mar 14, 2011 6:30 pm | |
| Wywnioskowalem ze nebu jest niemcem dlatego tak niezdarnie pisze ;p Sorka |
|
 | |
PKingNebu lvl 75

| Temat: Re: No to niezle Pon Mar 14, 2011 6:45 pm | |
| ay ty szibky jestes...  |
|
 | |
LadyAwa The Alpha and the Full Version

Posts: 1143 Join date: 01/08/2009 Age: 21 Location: jakieś 1023 km od Jyväskylä
 | Temat: Re: No to niezle Pon Mar 14, 2011 6:55 pm | |
| ej, Nebu, ta niemiecka gildia to nie było czasem Sheephunters? Przez jakiś czas byłam pod PoC, świetna gildia/nacja, no i Silberauge - facet miał tak seksowny głos, że aż się chciało na venta wchodzić  |
|
 | |
Pluszak lvl 75 über master

Posts: 515 Join date: 28/09/2009 Age: 27 Location: Choroszcz
 | Temat: Re: No to niezle Pon Mar 14, 2011 7:42 pm | |
| My tu o gildiach a Awa o seksownym głosie. To nasze nie są seksowne? A tak na poważnie odnośnie tylko posliej nacji. To nie do końca dobry pomysł bo Polski naród Zawsze ale to Zawsze był narodem Narzekającym i awanturniczym i ta nacja nie istniała by długo. Przykładem jesteście troche Wy(Wezyr, Ziden itp) Gdy spotkacie nas na tracku to niezależnie od ilości CN zawsze będziemy waszym pierwszym targetem. Przykładem może być Arkanis- miał wszystko wśród Polan a i tak się od nas odłączył. Inna kwestia to to że Nacja działała by tylko w określonym czasie: 16-23. Subguildia powiększa czas grania Nacji. (przykład RA z maloga i sub z japonią my: 16-23 oni 6-14) |
|
 | |
PKingNebu lvl 75

| Temat: Re: No to niezle Pon Mar 14, 2011 7:57 pm | |
| chyba nie bo jak ja gralem to silberauge graul w inney guildi niemiczkej...gruppa z berlina jaka mala duzo hamuw niekulturalnich...ale o ile ja wiem som dzisz razem polonczone...jescze trzeczia guilda niemcuw byla ale u ds (chyba blood albo cos takiego) ...nom nie zbid bardzo duza i bardzo zamknienta...jakos nie powstala harmonia pomiendzy nimmy i mnom...heh  |
|
 | |
PKingNebu lvl 75

| Temat: Re: No to niezle Pon Mar 14, 2011 8:09 pm | |
| a co do seksowim glosu...sheephunters miauly seksowy glos...ale mismy miely seksowki wygland.... [You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this link.] border="0" alt="" /> |
|
 | |
|