|
|
| Autor | Wiadomość |
|---|
Alinoe lvl 75 über master

Posts: 734 Join date: 28/09/2009 Age: 32 Location: Near your mom
 | Temat: Re: Początki... Pon Lut 07, 2011 11:15 am | |
| Spadaj Nebu hehe :d nie gramy w wowa bo go nie cierpie tylko w KoK3 do czasu reaktywacji SB. Varen ma dobry pomysł , Templar to dobra postać na początek , ma to taki Wojownik Mag .Dobrze przy nim nauczyć się wielu mechanizmów gry . Jest kilka buildów na templara ( trochę podobny do dark knighta z wowa ale lepszy  ) . Granie Rogue na początku będzie bolesne i trudne. |
|
 | |
Demontis lvl 10

| Temat: Re: Początki... Pon Lut 07, 2011 11:52 am | |
| |
|
 | |
PKingNebu lvl 75

Posts: 383 Join date: 18/03/2010 Location: Hamburger i Fritki
 | Temat: Re: Początki... Pon Lut 07, 2011 2:16 pm | |
| ...no SB nie jest takie latwe... sie inaczey gra nisz WoW bo system charakteruw jest bardzo trudny i wjenciej rozbudowany... ale na potczontek graj lepiej czos czo nie potrzebuje dobrego equiptu oraz runek jak templarz...lepjej jakisz warrior albo barbarzista... templarz jest zbid trudnim wlasnie jak graz deflera, bo muszisz ruchy twojego prszecziwnika dobre znacz zeby z nim obchodzicz... templarz jest maszina do zabijania ale moze szibko padnoncz... uziwaaj jak naj wjenczey eventy zeby szybko poznatrz charaktery i ich attacky oraz dowiedz sie jak naj wjenczey przez morlochwiki i nasze noobguidy o charakteruw i o granjia... ps: zprubuj nasze templaty jake som pod rubrikom nation i z nich zprubuj templaty ajek majom opis grania tego charaktera uziwacz, to powino czy na potrzcontek duzo pomucz... i pytaj i pytaj i pytaj na forum jak masz jakes pytania... tylko nie mie °° Wytam cziebie Demontis! (ps: sorka nie jestem z polski dlatego mam takom blendkitne oraz poetrazowe pismo)  |
|
 | |

| Temat: Re: Początki... Pon Lut 07, 2011 2:32 pm | |
| Nebu i tak jesteś wielki  dobrze to wyjaśniłeś , choć uważam że Warrior albo Barb ma mniejszą przeżywalność niż templar , ale to moje indiwidualne zdanie . W sumie w SB postać , build zależy od tego jak lubisz grać i jak już poznasz mechanikę sam zbudujesz postać która będzie dla ciebie idealna i po jakimś roku gry bedziesz już mógł powiedzieć że wiesz czego chcesz hehehe |
|
 | |
PKingNebu lvl 75

| Temat: Re: Początki... Pon Lut 07, 2011 2:59 pm | |
| etam... nie rok ...minimum 2 lata ^^ |
|
 | |
Furiat lvl 75

| Temat: Re: Początki... Pon Lut 07, 2011 7:21 pm | |
| Ja tam wciaż nie wiem ...  __________________________________ Anatomia to jest coś takiego, co ma każdy, ale mimo to dużo lepiej wygląda u kobiet [You must be registered and logged in to see this image.] |
|
 | |
Demontis lvl 10

| Temat: Re: Początki... Sro Lut 09, 2011 8:36 pm | |
| Dziękuje za wszelkie spostrzeżenia, z pewnością znajdę coś dla siebie... |
|
 | |
Xergoos r8 beast

Posts: 1540 Join date: 27/09/2009 Age: 29 Location: Poland
 | Temat: Re: Początki... Czw Lut 10, 2011 1:12 am | |
| ja proponuje scouta aracoixa(latanie-szybkie uciekanie no i z lukiem(zawsze sie zda)) bo zawsze jako 1 mozesz zaatakowac, a to dla nowego gracza 3 sek dluzsze zycie... serio serio... Templar hmmm bili mnie wszyscy przez 5 miechow, i jak sie nie wkurw... to kosilem pozniej wszystkich, ale musialem sobie wlasna strategie wymyslic na kazda postac... a moj templar to byl przez wielu uwazany za niedorobke(gimplar) ale umialem wykorzystac jego mocne i slabe strony... ALE... templarem na bane sie nie pojdzie bo jako pojedyncza jednostka ma dobra przezywalnosc ale maly dmg na pvp to styka ale nie na gvg(grupa vs grupa) nowych jak pamietam zawsze ktos uczyl jak do kogo podejsc zeby killnac. nowi zawsze byli w stresie jak kogos zobaczyli(ja mam tak do dzis hehe) potem taki np. Galu jak nie zabil dziennie z 10 osob to bil swoich... hehehe |
|
 | |
Xergoos r8 beast

| Temat: Re: Początki... Czw Lut 10, 2011 1:37 am | |
| a i kurde zapomnialem dodac... najwazniejsze jest jak sobie ustawisz interfejs... tak tak wszystko musi byc pod reka i pod przyciskami... tak wiec pokombinuj z ustawieniami interfejsu wlacznie ze skorkami ktore gdzies sa dostepne Oo... na pvp bardzo potrzebne na gvg mniej bo mozesz liczyc na ekipe ktora leczy i wspomaga... ale interfejs najwazniejszy.
no i na gvg niema ze lecisz na "pale" bo dlugosc zycia spada do 1 sek... to jedyna gra w jaka gralem gdzie kolosalne znaczenie ma wspolpraca ekipy z ktora jestes, tak wiec gvg sluchamy sie lidera co powie to prawie jak swietosc , chyba ze masz idiotyczny pomysl ktorego nikt sie nie spodziewa- to dziala najlepiej... |
|
 | |
Xergoos r8 beast

| Temat: Re: Początki... Czw Lut 10, 2011 1:59 am | |
| a tak pozatym kocham cie Nebu serio serio! |
|
 | |
PKingNebu lvl 75

| Temat: Re: Początki... Czw Lut 10, 2011 8:53 am | |
| ...wiem wiem....jest, bendzije i zostanie tylko jeden NEBU, na prawde nubulicious ^^ ...I KURWA KTO ZMIENIL MUJ OPIS I MOJOM LOCATION?????????.... ......CZY WAS WZYSTKIE DOBRE DUCHY OPPUSZCZILY DO CHOLERY KARWA CO TU SIE DZIEJE KURWA BO JA NIE WYROBJE KURWA PRZEKLENTA KURWA KTO SIE CZOS TAKEGO BZDURNEGO WYMIZLAL KURWA KURWA. .......... ...Awa to ty?...  |
|
 | |

| Temat: Re: Początki... Czw Lut 10, 2011 9:35 am | |
| He he a wiesz Nebu że dzięki tobie zmieniłem o 180 stopni moje zdanie o niemcach?? Jesteś super . Ps. Hamburger wymiata |
|
 | |
PKingNebu lvl 75

| Temat: Re: Początki... Czw Lut 10, 2011 10:07 am | |
| heh no terasz maczie!!!!!!!!!!!! @@ |
|
 | |
Immo r8 beast

Posts: 1078 Join date: 29/09/2009 Age: 21 Location: Wrocek
 | Temat: Re: Początki... Czw Lut 10, 2011 11:13 am | |
| no przesadzasz z tym lekkko jakie przerwy robi że szok.. btw jak dla mnie powinien wziasc mino  pamietacie mino mojego ja nimnawet thiefy zabijalem  a potrzebował 2 runki ktore zawsze były.... 3-4 k hp 300dmg dot i wogole  |
|
 | |
Xergoos r8 beast

| Temat: Re: Początki... Czw Lut 10, 2011 12:01 pm | |
| nom zrobilem kiedys crackedbucketa do noszenia wiaderek(postac miala chyba z 2 lata... i max str) przyjebalem kiedys thiefowi to mu z zielonego odrazu na czerwone... bo hitowal za 1,6k  |
|
 | |
|