| | Clay i Otlichno opuszczają team | |
|
|
| Autor | Wiadomość |
|---|
LadyAwa The Alpha and the Full Version

Posts: 1143 Join date: 01/08/2009 Age: 21 Location: jakieś 1023 km od Jyväskylä
 | Temat: Clay i Otlichno opuszczają team Wto Gru 14, 2010 3:11 pm | |
| | RedOctober napisał: | As you are all aware, the two most senior members of the Play to Crush team retired today. With increasing demands on them outside of the project they made the choice to focus their attention on these real life concerns, which are ultimately more important. Both Claymore and Otlichno started the project back in 2006 and have been with it since, playing a central role in bringing things to where they are today. Their contributions to the project were immense, and none of this would have been possible without them. On behalf of the entire team I thank them for their years of dedication and hard work, and wish them the best of luck!
The position of project manager formerly held by Claymore will not be filled now that he has retired, and instead the various teams will rely on internal cooperation to provide direction. Rich and Sysreq will be working as the development leads, as they have worked very well together for a long time now. Finally, Otlichno's duties will be taken on by Murray as necessary, with some minor (internal) server changes will resulting.
Ultimately the management structure has changed very little at all, other than the fact that we have chosen eliminate the project manager position in lieu of choosing someone to take Claymore's place (because seriously, no one can top him or Otlichno). The project will carry on as planned, and we remain as dedicated as ever to bringing you Play to Crush!
Discussion Thread Discuss Here
|
Dla tych, którym nie chce się czytać: nasi kochani twórcy projektu SBEmu/PTC nie wyrabiają już z łączeniem obowiązków w realu z tworzeniem gry za free, zatem postanowili rzucić to wszystko w cholerę. Ale nie martwcie się, inni przejmą ich obowiązki i gra w końcu wyjdzie, prawda?
Dla ciekawskich: http://www.southernwatch.net/ExitPublic.htm Ludzi bardzo zainteresowała ostatnia linijka powyższego tekstu...__________________________________  |
|
 | |
Varenthein lvl 75 über master

| Temat: Re: Clay i Otlichno opuszczają team Sro Gru 15, 2010 8:24 am | |
| Zastanawiam się ile jeszcze osób opuści team zanim gra powstanie ehh... __________________________________  |
|
 | |
Death lvl 75 über master

Posts: 596 Join date: 04/10/2009 Age: 18 Location: Pszczyna
 | Temat: Re: Clay i Otlichno opuszczają team Sro Gru 15, 2010 3:54 pm | |
| Ciekawe co z tym jego zaufaniem  Nawet Bóg nie wie co się tam u Developerów dzieje  |
|
 | |
Sznyta lvl 60

Posts: 174 Join date: 03/02/2010 Age: 18 Location: Worldwide
 | Temat: Re: Clay i Otlichno opuszczają team Sro Gru 15, 2010 4:33 pm | |
| Rok temu zarejestrowałem się na tym portalu..... Na stronie głównej było odliczanie mówiące o wydaniu SB w marcu..... Teraz sądzę, że prędzej niż Shadowbane wyjdzie GuildWars2.....  | Varenthein napisał: | | Zastanawiam się ile jeszcze osób opuści team zanim gra powstanie ehh... |
Ja się zastanawiam czy gra w ogóle powstanie..... |
|
 | |
Mevisto lvl 75 über master

Posts: 518 Join date: 27/09/2009 Age: 25 Location: Daleko od noszy
 | Temat: Re: Clay i Otlichno opuszczają team Czw Gru 16, 2010 5:48 am | |
| Gra juz jest - tylko wystarczy ja poprawic . Sami sobie sa winni , jak by nie mokbinowali z jakimis mapami innymi to juz by mozna było grac . |
|
 | |
Arven lvl 75

| Temat: Re: Clay i Otlichno opuszczają team Czw Gru 16, 2010 3:04 pm | |
| Oni cały czas jakieś zamieszanie robią :/ Dawniej ludzie grali jakoś z bugami, lagami i było ok. A według nich wszystko musi być zapięte na ostatni guzik... Tylko jak tak dalej pójdzie to jak już gra powstanie, nie będzie miał kto w nią grać |
|
 | |

| Temat: Re: Clay i Otlichno opuszczają team Czw Gru 16, 2010 4:07 pm | |
| To ze chca ja na cacy zrobic to ok dobrze ale po co kombinowac np z ta mapa wilka jak nie maja danych dokładnych o niej , jak by na woringi robili to juz by dawno sie grało |
|
 | |
Pluszak lvl 75 über master

Posts: 515 Join date: 28/09/2009 Age: 27 Location: Choroszcz
 | Temat: Re: Clay i Otlichno opuszczają team Pią Gru 17, 2010 7:02 pm | |
| Ale co im przeszkada zrobić tą grę początkowo bez vorgów czy hot zonów? przecież to może wejść jako jakiś patch. Na początku ludzie skupią się na farmieniu i tworzeniu miast. __________________________________  |
|
 | |

| Temat: Re: Clay i Otlichno opuszczają team Sob Gru 18, 2010 6:05 am | |
| Pluszak jak ostatnio bylem to zadnego moba do zabicia nie bylo wiec w huj maja rozkładania tego po zonach a co do piero bydowa miast . Poczekamy zobaczymy ale to potrwa |
|
 | |

| Temat: Re: Clay i Otlichno opuszczają team Sob Gru 18, 2010 4:54 pm | |
| Bo ta gra tak naprawdę to bardzo wymagająca jest. W porównaniu do innych gier to w świecie SB można zrobić naprawdę wszystko. Można wybrać postać w śród naprawdę wielu postaci, tworzenie miast, bitwa o nie, walka o kopalnie, vorgi, runy i nauka dodatkowych umiejętności, zabijanie mobów no i sensowne PvP to jednak bardzo dużo. W wielu grach w które grałem po zakończeniu SB połowy nawet tych rzeczy nie było co oferowało nam SB. __________________________________  |
|
 | |
Xergoos r8 beast

Posts: 1540 Join date: 27/09/2009 Age: 29 Location: Poland
 | Temat: Re: Clay i Otlichno opuszczają team Nie Gru 19, 2010 2:28 pm | |
| Moby sa rozmieszczone maja tez prawidlowe AI, co dalej - rozmieszczanie budynkow wi miast to pikus w porownaniu z powerami i AI mobkow, miasta dzialaja mozna to zobaczyc po miastach devów, a powiem wam ze pvp bylo zajebiste na ostatnim tescie. __________________________________  |
|
 | |
Immo r8 beast

Posts: 1078 Join date: 29/09/2009 Age: 21 Location: Wrocek
 | Temat: Re: Clay i Otlichno opuszczają team Nie Gru 19, 2010 6:35 pm | |
| no tak zle niektore naprawde podstawowe zeczy nie dzialaly.. o w tym miechu zobaczymy co i jak wiec  |
|
 | |
Arven lvl 75

| Temat: Re: Clay i Otlichno opuszczają team Pon Gru 20, 2010 5:36 pm | |
| mi się nawet nie chciało na ostatnie otwarcie wchodzić... Ale skoro mówicie, że już tyle zrobione i da się walczyć, to na następne wejdę  Na ostatnim jakim byłam, to nawet z łuku strzały nie mogłam wypuścić :/ Miałam takie lagi, że na długo mi się odechciało... A kiedy następne niby-otwarcie będzie? |
|
 | |

| Temat: Re: Clay i Otlichno opuszczają team Pon Gru 20, 2010 7:30 pm | |
| a ja muszę teraz pobrać jakąś aktualną wersję SB na nowego lapka. Ktoś wie czy SB chodzi pod Win 7 64bit?? oki już wiem że dział.  __________________________________  |
|
 | |
LadyAwa The Alpha and the Full Version

Posts: 1143 Join date: 01/08/2009 Age: 21 Location: jakieś 1023 km od Jyväskylä
 | Temat: Re: Clay i Otlichno opuszczają team Wto Gru 21, 2010 11:35 am | |
| następny event na styczeń zapowiedzieli jakby co __________________________________  |
|
 | |
| | Clay i Otlichno opuszczają team | |
|