|
|
| Autor | Wiadomość |
|---|
Death lvl 75 über master

Posts: 596 Join date: 04/10/2009 Age: 18 Location: Pszczyna
 | Temat: Re: Kawały dowcipy Pią Lis 06, 2009 4:09 pm | |
| |
|
 | |
Arven lvl 75

| Temat: Re: Kawały dowcipy Nie Lis 08, 2009 2:30 pm | |
| Kobiecy orgazm ma 5 form: 1. Relaksacyjna: Ach, ach, ach. 2. Uległa: Tak, tak, tak. 3. Geograficzna: Tuu, tuu, tuuu. 4. Religijna: O mój Boże! 5. Kryminalna: Zabiję Cię, jeśli teraz przestaniesz!  |
|
 | |
Fenix lvl 60

| Temat: Re: Kawały dowcipy Nie Lis 08, 2009 6:22 pm | |
| - Nauczycielka prosi Jasia: - Jasiu wytrzyj tablicę. - Nie. - Jasiu wytrzyj! - No dobra. Ale gdzie jest szmatka? - Poszukaj gdzieś w szafce. - Przez ten czas nauczycielka pyta dzieci: - Kochane dzieci co napisalibyscie na moim grobie gdybym umarła? A Jasiu znalazł szmatę i mówi: - Tu leży ta szmata!
Jasio wchodzi do pokoju , widzi jak ojciec sie masturbuje -Tato co robisz? -Bawie sie z misiem, jest mis, nie ma misia
Na drugi dzien pogotowie zabiera Jasia, Ojciec go odwiedza i sie pyta -Co robiles? -Bawilem sie z misiem. -I co? - No i on mnie opluł, to ja mu łeb ukręciłem. |
|
 | |
Immo r8 beast

Posts: 1078 Join date: 29/09/2009 Age: 21 Location: Wrocek
 | Temat: Re: Kawały dowcipy Nie Lis 08, 2009 8:17 pm | |
| tez znam to tylko z dziatkiem i bylo " on mnie olul to mu łeb upirdoliłem"
a kakretniej...
jasiu wchodzi do pokoju, a dziadek sie masturbuje. Jas:dzidku co robisz.. DZiadek: bawie sie misiem -aha jak dziadek skonczyl idzie do jasia i patrzy a tu sciany we krwi sufit we krwi wszytko, -jasiu co sie stało - bawiłem sie misiem on mnie oplul to mu łeb upierdolilem |
|
 | |
Simon lvl 30

| Temat: Re: Kawały dowcipy Wto Lis 10, 2009 6:12 pm | |
| Dlaczego blondynka poprzestała na trzecim dziecku? - Bo słyszała, że co czwarty urodzony człowiek to Chińczyk. |
|
 | |
Pluszak lvl 75 über master

Posts: 515 Join date: 28/09/2009 Age: 27 Location: Choroszcz
 | Temat: Re: Kawały dowcipy Wto Lis 10, 2009 7:58 pm | |
| Dwóm przyjaciółkom po długich namowach, udało się wreszcie przekonać mężów, żeby zostali w domu, a one same wychodzą na kolacje do knajpy, żeby przypomnieć sobie dawne czasy. Po zabawnie spędzonym wieczorze, dwóch butelkach białego wina, szampanie i buteleczce wódki opuszczają restaurację całkowicie pijane! W drodze powrotnej obie nachodzi nagła potrzeba, może dlatego ze dużo wypiły. Nie wiedząc gdzie iść się wysikać, jedna mówi do drugiej: - Wejdźmy na ten cmentarz, tutaj napewno nikogo niebędzie. Wchodzą na cmentarz, najpierw jedna ściąga majtki,sika, wyciera się tymi majtkami i oczywiście je wyrzuca... Widząc to, druga odrazu sobie przypomina, ze ma na sobie drogą markową bieliznę od męża i szkoda by ją wyrzucić. Ściąga więc majtki, wkłada je do kieszeni,sika i zrywa kokardę z pierwszego lepszego wieńca, żeby się podetrzeć. Na drugi dzień mąż pierwszej, dzwoni do męża drugiej: - Jurek, nawet sobie nie wyobrażasz co się stało! o koniec mojego małżeństwa! - Dlaczego? - Moja żona wróciła o 5 rano kompletnie pijana i na dodatek bez majtek! Od razu wywaliłem ją z domu. Na to drugi: - Marek, to jeszcze nic, wiesz co wykombinowała moja! Nie tylko przyszła pijana i bez majtek, ale miała włożoną w tyłek czerwoną kokardę z napisem: NIGDY CIĘ NIE ZAPOMNIMY, ŁUKASZ, IGNAŚ, STASIEK I POZOSTALI PRZYJACIELE Z SIŁOWNI |
|
 | |

| Temat: Re: Kawały dowcipy Wto Lis 10, 2009 8:00 pm | |
| Wraca mąż z delegacji trochę wcześniej niż zawsze. Wchodzi do sypialni a, tam w łóżku leży obcy nagi facet. Pyta się go: - Gdzie moja żona? A on odpowiada przerażony: - W łazience, bierze prysznic. Mąż na to: - Ja schowam się w szafie i zobaczę co żona zrobi, a ty bądź cicho!!! Wraca żona w podomce i mówi do gościa w łóżku: - Bierz mnie teraz, mocno, brutalnie aż się posikam... A gość: - Otwórz szafę, to się posrasz... |
|
 | |

| Temat: Re: Kawały dowcipy Wto Lis 10, 2009 8:09 pm | |
| Siedzi facet na kiblu sra i ciśnie yyy... ,przechodzi żona i zgasza światło w kiblu.A tu nagle o Jezu o Jezu.Zaświeca z powrotem a facet na to:O jak dobrze że to światło bo myslałem ze mi oczy pękły! |
|
 | |

| Temat: Re: Kawały dowcipy Wto Lis 10, 2009 8:19 pm | |
| Stoi wkurzony na maksa facet w łazience i wyrywa sobie garściami włosy łonowe, rzucając nimi na lewo i prawo. Nagle wchodzi do łazienki żona: - Kochanie co ty robisz?!! Mąż na to: - Nie chce ch.. stać, to nie będzie leżal na miękkim! |
|
 | |
Furiat lvl 75

| Temat: Re: Kawały dowcipy Wto Lis 10, 2009 9:27 pm | |
| ROFL super Plusz  __________________________________ Anatomia to jest coś takiego, co ma każdy, ale mimo to dużo lepiej wygląda u kobiet [You must be registered and logged in to see this image.] |
|
 | |
Simon lvl 30

| Temat: Re: Kawały dowcipy Wto Lis 10, 2009 10:29 pm | |
| Jedzie blondynka aute i skręca w prawo potem w lewo potem znowu w prawo a potem znowu w lewo wkońcu zatrzymuje ją policjant i sie pyta -pani jest pijanya czy co że tak pani jeździ od prawej do lewej -nie ale jak skręcam w prawo to widze przed sobą drzewo więc skręcam w lewo a tam też drzewo więc skręcam znowu w prawo a tam znowu drzewo więc skręcam w prawo i tam też widze to drzewo policjant zagląda do środka i mówi: -prosze sie nie martwić to tylko odświerzacz powietrza...  |
|
 | |
Immo r8 beast

Posts: 1078 Join date: 29/09/2009 Age: 21 Location: Wrocek
 | Temat: Re: Kawały dowcipy Wto Lis 10, 2009 10:42 pm | |
| |
|
 | |
SEFIRA lvl 60

| Temat: Re: Kawały dowcipy Sro Lis 11, 2009 7:39 am | |
| Jedzie dres samochodem, na zakręcie złapał gumę. Obok przechodzi drugi i się pyta: - hej co robisz? - nic koło wykręcam Nagle ten drugi wybija szybę i mówi: - To ja biorę radio!  |
|
 | |
SEFIRA lvl 60

| Temat: Re: Kawały dowcipy Sro Lis 11, 2009 7:41 am | |
| Pewnemu księdzu zginął kanarek. Podczas niedzielnej mszy pyta on parafian: - Kto ma ptaszka. Wszyscy mężczyźni podnoszą ręce. - Nie o to mi chodzi. Kto widział ptaszka? Teraz kobiety podnoszą ręce. Ksiądz już lekko zirytowany: - Nie o to pytam! Kto widział mojego ptaszka? W tym momencie wszyscy ministranci podnoszą ręce.  |
|
 | |
Raszid lvl 75

| Temat: Re: Kawały dowcipy Sro Lis 11, 2009 10:22 am | |
| O trzeciej w nocy ONA po cichutku wymknęła się z małżeńskiego łoża do sąsiedniego pokoju. Klawiaturą rozbiła 19-calowy monitor, wszystkie płyty CD porysowała i podeptała swoimi pantoflami. Obudowę komputera wyrzuciła przez okno, a drukarkę utopiła w wannie. Potem wróciła do sypialni, do ciepłej pościeli i przytuliła się z miłością do boku swego nic nie podejrzewającego, śpiącego męża. Była przeświadczona, że już teraz cały wolny czas będzie przeznaczał na ich miłość. Zasnęła... Do końca życia pozostały jej jeszcze niecałe cztery godziny... |
|
 | |
|