|
|
| Autor | Wiadomość |
|---|
Gość Gość

| Temat: Re: Co sie stalo ?? Pon Maj 10, 2010 9:29 pm | |
| Jeśli kiedyś znowu będe bacił NS to chętnie zaakceptuje KAŻDY duel ;] |
|
 | |
Xergoos r8 beast

Posts: 1490 Join date: 27/09/2009 Age: 28 Location: Poland
 | Temat: Re: Co sie stalo ?? Pon Maj 10, 2010 9:31 pm | |
| ty mi lepiej napisz jak zrobic dobrego ns |
|
 | |
Gość Gość

| Temat: Re: Co sie stalo ?? Pon Maj 10, 2010 9:34 pm | |
| Jak narazie zaden z nas chyba nie zdradzil swojej budowy wiec niech lepiej tak zostanie  Chetnie pomoge komus jesli bedzie mial pytania lae build nie podam:) |
|
 | |
PKingNebu lvl 75

Posts: 362 Join date: 18/03/2010 Location: Hamburger i Fritki
 | Temat: Re: Co sie stalo ?? Pon Maj 10, 2010 9:53 pm | |
| ^^ heh build mozna podacz, ale kazdy ma 2 -3 male zmiany jake duzo powodujom, te trzeba dla siebje zatrczimacz [You must be registered and logged in to see this image.] A propos czy ktosz pamienta mlodego gracza o immienu PATRICK? A jak pamienta to wie oco mie hodzy... [You must be registered and logged in to see this image.] |
|
 | |
Xergoos r8 beast

Posts: 1490 Join date: 27/09/2009 Age: 28 Location: Poland
 | Temat: Re: Co sie stalo ?? Pon Maj 10, 2010 9:55 pm | |
| PATRYK? nom pamietam... a oco kamon? |
|
 | |
Alinoe lvl 75 über master

Posts: 678 Join date: 28/09/2009 Age: 32 Location: Near your mom
 | Temat: Re: Co sie stalo ?? Pon Maj 10, 2010 9:59 pm | |
| Patryka nie pamiętasz co farmił Vorgi na guardach miasta Andronasa  i krzyczał co chwilę żebyś mu dał cały zestaw i puszczał TELLE CO 5 SEC - MISTRZ KLAWIATURY |
|
 | |
Gość Gość

| Temat: Re: Co sie stalo ?? Pon Maj 10, 2010 10:04 pm | |
| haha a mi sie przypomnialo jak kiedys bylem u wasprzez ten czas w gildi to byla sobie tam taka Barbarzynka czy jakos tak i co chwila pisal/pisala puscilby mi ktos randomka dla asska !! HAhHA to mnie rozwalalo |
|
 | |

| Temat: Re: Co sie stalo ?? Pon Maj 10, 2010 10:09 pm | |
| Stary było parę takich - a my jako pełni pomocy dawaliśmy im szanse , niech sobie pograją bo ni w ząb angielskiego etc. to może się trochę u nas rozwiną . A potem jak się taki logował wszyscy robili evaca z miasta A co do Gixa to czemu mamy go objeżdżać ??!! Ziden!!  to nie chodzi o to żeby pomniejszać kogoś doświadczenie ale żeby pisząc o tym nie mieszać z błotem innych he he - cały czar . A Gix to dobry gracz . |
|
 | |
Gość Gość

| Temat: Re: Co sie stalo ?? Pon Maj 10, 2010 10:14 pm | |
| ooo to mnie juz uwazacie za druga barbarzynke ??  Dzieki wiedzialem ze moge na was liczyc a tak w ogole to zauwazyliscie ze jak tu przyszedlem to to forum odrzylo ??  |
|
 | |

| Temat: Re: Co sie stalo ?? Pon Maj 10, 2010 10:19 pm | |
| He he , to forum żyje cały czas  ale fajnie że przyszliście , tylko bez sera że tak bronisz swoich buildów Ziden - przecież build to 10% sukcesu a poza tym nikt z nas nie zamierza wykorzystać tego przeciw tobie . Ale spoko rozumiem obronną postawę ( def stance ) . Też zastanawialiśmy się czy wam zaufać , w sumie bez sensu były te kłótnie na Thurinie , ale było i mam nadzieje że na wieki minęło !! Wg. mnie nie masz się o co martwić ,myślę że będzie fajnie walczyć ramię w ramię i jak ruszy SB wbijecie się na Vent żeby z nami razem PIĆ  |
|
 | |
Gość Gość

| Temat: Re: Co sie stalo ?? Pon Maj 10, 2010 10:20 pm | |
| 'odrzyło' , ale spoko, język polski nie musi być twoją najmocniejszą stroną  |
|
 | |
Gość Gość

| Temat: Re: Co sie stalo ?? Pon Maj 10, 2010 10:22 pm | |
| Odezwal sie ten co polski jest jego domena  |
|
 | |

| Temat: Re: Co sie stalo ?? Pon Maj 10, 2010 10:23 pm | |
| He he  Spoko dyslekcja to nasza narodowa specjalność - żebyście widzieli jak się Chińczycy męczą z Polskim w mojej firmie - to dopiero jazda |
|
 | |
Gość Gość

| Temat: Re: Co sie stalo ?? Pon Maj 10, 2010 10:25 pm | |
| no niby racje ze build to tylko jakis ulamek skukcesu ale" tanio skory nie sprzedamy" |
|
 | |
Gość Gość

| Temat: Re: Co sie stalo ?? Pon Maj 10, 2010 10:26 pm | |
| |
|
 | |
|