|
|
| Autor | Wiadomość |
|---|
Rezzo lvl 10

| Temat: Witam wszystkich ! Sob Mar 27, 2010 9:42 pm | |
| Witam wszystkich ! Awe Shadowbane ! Tak zacznę swoją rozpiskę  A poważniej. Jestem Mateusz, mieszkam w Sosnowcu, mam 19 lat, w Shadowbane gram .. kurcze nawet już nie pamiętam, zacząłem kiedy to ludzie myśleli, że Wizard jest najlepszą postacią xDD Gram ok. 5 lat. Z dużymi przerwami, z różnymi przeskokami ( trochę Brailla, potem Wraith, a następnie Redemption ), na Redemptionie spędziłem chyba najwięcej czasu, tam tak naprawdę nauczyłem się grać, grało Nas wielu, jednak, Shadowbane jest nieco skomplikowaną grą i wymagającą naprawdę logicznego myślenia i wyobraźni, a niestety pokolenie Lineage i WoWa ma dość ograniczone horyzonty myślowe ( oczywiście nikomu nie ujmuję oraz nie robie kryptoantyreklamy, żeby było wszystko jasne ), potem jednak było BOOM i serwery zostały postawione od nowa, był to czas, w którym dostałem się również to szkoły informatycznej więc nie byłem w stanie poświęcać już tyle czasu grze, zacząłem grać na TEST SERVIE z racji po prostu szybszej gry. Miałem wielu kompanów w grze jednak przetrwał tylko jeden: Bru ( jego nick również widnieje na tym forum ). Poznałem tam również Wezyra, Gix-a, Zidena itd. z tym, że miałem z Nimi taki mierny kontakt bo raz grałem a 5 razy nie xDD Może pamiętacie mnie z nicków: Bailiff, Rezzo, a jak nie no to trudno xDD Kiedy zdobyłem więcej czasu na grę ( nareszcie ) okazało się, że firma utrzymująca Shadowbane tudzież Ubisoft, w czasach Wielkiego Światowego Kryzysu po prostu pozbyła się najlepszej gry MMORPG ( mówię to z całym przekonaniem, a w dużo MMO grałem ). Po kilku tygodniach powstała koncepcja stworzenia SBEmulatora - dla mnie jak i dla Bru była to iskra nadzieji, że Shadowbane znów zacznie istnieć, z cierpliwością śledziliśmy losy i czekaliśmy na werdykt jaki zapadnie. Kilka dni temu okazało się, że po trudnych zmaganiach udało się uruchomić serwer ! No tu, aż łezka w oku się kręci Z racji tych wydarzeń postanowiłem się częściej udzielać na forum, zaoferować swoją pomoc nowym graczom, oczywiście pomoc teoretyczną, chociaż pomocy w grze nie wykluczam to zależy od wielu czynników ale nie będę tu zanudzał za bardzo tym, a jak również, zwracam się tutaj do administratorów strony, jestem w stanie pomóc ( oczywiście jeśli takiej pomocy potrzebujecie ) od strony informatycznej, od strony PHP, Java, CSS itd., mam również dość dobry zakres z wiedzy programowania ( moja domena w sumie ) czytaj C++, Pascal, trochę Delphi ( ale nie przepadam za tym ), jak również xDDD mam dobre pojęcie od strony tworzenia i edycji grafiki w programach Photoshop, GIMP itd. To by było chyba na tyle.  Teraz tylko cierpliwie czekać na otwarcie serwerów i do zobaczenia w grze. |
|
 | |
Xergoos r8 beast

Posts: 1540 Join date: 27/09/2009 Age: 29 Location: Poland
 | Temat: Re: Witam wszystkich ! Sob Mar 27, 2010 10:00 pm | |
| chłopaki i dziewczyny czy mieliście okazje poznać kolege ? |
|
 | |
LadyAwa The Alpha and the Full Version

Posts: 1143 Join date: 01/08/2009 Age: 21 Location: jakieś 1023 km od Jyväskylä
 | Temat: Re: Witam wszystkich ! Sob Mar 27, 2010 10:05 pm | |
| Witaj Rezzo  Szkoda że się wcześniej nie odezwałeś, większość postów na tym forum pojawia się w działach, których ty nie widzisz. Ze swoimi umiejętnościami trzeba było się zgłosić do ekipy SBEmu, przydałby się tam nasz człowiek  PHP mówisz...Varen robi pewien projekt, może się zgadacie. Fanie że doświadczeni gracze wracają do nas  Xerg, tu będzie musiał się Wezyr odezwać. Bez teorii szpiegowskich, ok? |
|
 | |
Rezzo lvl 10

| Temat: Re: Witam wszystkich ! Sob Mar 27, 2010 10:09 pm | |
| Najprędzej może poznać mnie Gix bo Wezyr to nie wiem czy mnie pamięta ale z pewnością pamięta Bru, a jak pamięta Bru to i mnie pamięta, z resztą z tego co mi wiadomo to Wezyr chyba utrzymujesz kontakt z Bru ? A co do moich kompetencji to nie przesadzajmy, raczej to SBEmu bym się nie nadawał ale co jak co swoją wiedzę mam, a pracowitości ( w dziedzinie programowania ) i zapału 2 razy tyle Dla sprostowania tak ogólnie  A o co chodzi z tym "szpiegowaniem" Xergoosa ? Jak coś to ja jestem czysty xDDD |
|
 | |
Xergoos r8 beast

| Temat: Re: Witam wszystkich ! Sob Mar 27, 2010 10:16 pm | |
| teorie szpiegowskie musza byc zeby ciekawie bylo bejbe! ale nom jestes czysty... chyba... zloz podanie do beer corpa i powinno byc git |
|
 | |
Arven lvl 75

| Temat: Re: Witam wszystkich ! Nie Mar 28, 2010 3:19 pm | |
| Witam  |
|
 | |
Gość Gość

| Temat: Re: Witam wszystkich ! Nie Mar 28, 2010 3:22 pm | |
| ja go znam to spoko ziomek:) gralem z nim na redemptionie;) |
|
 | |
Arven lvl 75

| Temat: Re: Witam wszystkich ! Nie Mar 28, 2010 3:35 pm | |
| Ja nie znam, ale po jego rozpisce widać, ze to raczej nie Arkanis XD A coraz więcej tych polaków się zbiera... Ciekawe ile osób dotrwa do prawdziwego otwarcia, a ile wpadnie w sidła innych gier...  |
|
 | |
Immo r8 beast

Posts: 1078 Join date: 29/09/2009 Age: 21 Location: Wrocek
 | Temat: Re: Witam wszystkich ! Nie Mar 28, 2010 5:43 pm | |
| jak juz probowałem znalesc podobna gre... to nihuhu nie moge Pwiec nie ma w jakie sidła wpadac  |
|
 | |
Raszid lvl 75

| Temat: Re: Witam wszystkich ! Nie Mar 28, 2010 8:43 pm | |
| |
|
 | |
Rezzo lvl 10

| Temat: Re: Witam wszystkich ! Pon Mar 29, 2010 9:09 am | |
| No i tutaj zgodzę się z Immo. Co prawda nie jestem zwolennikiem żadnych innych gier MMO poza Shadowbane ( grałem tak poza tym w gry typu WarRock, trochę w L2 i ostatnio kilka dni spędziłem przy Allods ), te MMO jako jedyne podoba mi się niesamowicie, kilka czynników jest tego powodem:
1. Mało osób gra w tą gre ( czyt. nie ma głupich dzieci ) 2. Gra mało polaków, a jak już grają to raczej Ci, którzy potrafią zachować kulturę, no chyba, że Ziden gra to inna bajka xDDD Ale ogólnie klimat Shadowbane jest ponad wszystko, rozbudowany system skilli i nieziemskie PvP są ponad jakiekolwiek MMORPG.
itd.
Więc jak widać nie ma gry, która zdołałaby mnie 'złapać w sidła' poza SB. |
|
 | |
Varenthein lvl 75 über master

| Temat: Re: Witam wszystkich ! Pon Mar 29, 2010 9:27 am | |
| |
|
 | |
Xergoos r8 beast

| Temat: Re: Witam wszystkich ! Pon Mar 29, 2010 1:44 pm | |
| ja tyz ufol zabierz kolege. |
|
 | |
Ufol lvl 75 über master

Posts: 815 Join date: 29/09/2009 Age: 26 Location: Czerwionka
 | Temat: Re: Witam wszystkich ! Pon Mar 29, 2010 9:38 pm | |
| No to popłyń z nami w ten wspaniały swiat piwnego interesu  |
|
 | |
Gość Gość

| Temat: Re: Witam wszystkich ! Wto Kwi 06, 2010 7:25 am | |
| srednio Cie znam ale jesli grales przez tyle czasu co piszesz i jestes tak dobry to nie polecam Ci tej gildi  |
|
 | |
|