|
|
| Autor | Wiadomość |
|---|
Immo r8 beast

Posts: 1078 Join date: 29/09/2009 Age: 21 Location: Wrocek
 | Temat: Re: yo co tam slychac ? Pią Mar 19, 2010 12:53 pm | |
| i teraz pada pytanie " czy ona ma racje?" TAK MA RACJE.. nie raz widzialem jak biegales kolo gniezna ze swoim nickiem a jak tylko 2 scouty wychodzili zeby cie zlikwidowac to ... uuu biegles ze sie kuzylo |
|
 | |
Xergoos r8 beast

Posts: 1540 Join date: 27/09/2009 Age: 29 Location: Poland
 | Temat: Re: yo co tam slychac ? Pią Mar 19, 2010 1:50 pm | |
| jedyne co pamietam to ginelismy od chlopakow np na guardach... czyli nasze r5 ich r7 ... a w doovoo to byl mix ludzi wiec ostateczny cios tez sie nie liczy wiec co tu duzo gadac jakos nie mialem okazji spotkac chlopakow jak byli r5 wiec niemoge mowic ale(mialo byc ŻE) zmiotlem wszystkich sam 1 ... wiec co tu duzo gadac ...
Ostatnio zmieniony przez Xergoos dnia Pią Mar 19, 2010 5:08 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
 | |
Gość Gość

| Temat: Re: yo co tam slychac ? Pią Mar 19, 2010 5:03 pm | |
| |
|
 | |
Gość Gość

| Temat: Re: yo co tam slychac ? Pią Mar 19, 2010 6:25 pm | |
| | Arven napisał: | Sorry Ziden, ale ja tak, czy inaczej za tobą nie przepadam. Gdyby nie inni, pewnie bym nawet nie skojarzyła XD Ale jak już przypomnieli... Nie przepadam za ludźmi, którzy obrażają innych tylko dlatego, że sami mają jakieś kompleksy i chcą się dowartościować kosztem innych. Piszesz, że w naszej gildii ci się nie podobało - jak dla mnie bardzo dobrze. Nie mam ochoty gadać z człowiekiem, który cały czas przechwala się, jaki to nie jest super, jak to wszystkich potrafi zabić. Pokazujesz tym, że naprawdę czegoś ci brak. Inni jakoś potrafią normalnie pogadać ,pożartować, czasem sobie podogryzać, ale widocznie to nie twój poziom. |
Wclale nie musisz mnie lubic, ale odpowiedz sobie na proste pytanie po tym jak mysmy was zabili czemu pisalliscie do nas na tella ? Wszystko jest bardzo prsote
Ostatnio zmieniony przez Ziden dnia Pią Mar 19, 2010 6:41 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
 | |
LadyAwa The Alpha and the Full Version

Posts: 1143 Join date: 01/08/2009 Age: 21 Location: jakieś 1023 km od Jyväskylä
 | Temat: Re: yo co tam slychac ? Pią Mar 19, 2010 6:41 pm | |
| człowiek NIGDY nie może ocenić drugiego człowieka w pełni obiektywnie, bo NIGDY nie pozna wszystkiego, co nim kieruje. Nie możesz powiedzieć szczerze "wasz poziom jest dla mnie za niski" , bo nie znasz własnego poziomu. Hm... Ciekawe, czy zrozumiesz, co mam na myśli |
|
 | |
Gość Gość

| Temat: Re: yo co tam slychac ? Pią Mar 19, 2010 6:42 pm | |
| dobra kobitko skoncz juz ten temat bo wszystko idzie na zla droge |
|
 | |
Gość Gość

| Temat: Re: yo co tam slychac ? Pią Mar 19, 2010 6:46 pm | |
| |
|
 | |
Arven lvl 75

| Temat: Re: yo co tam slychac ? Pią Mar 19, 2010 6:56 pm | |
| Nie lubisz, jak ktoś cię zjeżdża, co? XD A jak ty obrażasz innych? I to jeszcze gdy z tobą przegrali? Nie pamiętam już dokładnie jak to było z tym naszym "spotkaniem" więc nie będę więcej do niego wracać.
Pytasz, czemu pisaliśmy do was na tell - to wy po zabiciu do nas napisaliście coś w stylu "cioty, nie umiecie grać" - wtedy Danon umówił się z wami na spotkanie w SDR, gdzie ponieśliście klęskę.
Ale ok, niech ktoś lepiej zamknie temat... |
|
 | |
Gość Gość

| Temat: Re: yo co tam slychac ? Pią Mar 19, 2010 7:04 pm | |
| chyba zbyt dlugo nie grlalas w ta gre i sie srednio orientujesz ale ok koniec tematu. KROPA |
|
 | |
Gość Gość

| Temat: Re: yo co tam slychac ? Pią Mar 19, 2010 7:04 pm | |
| moze mi lepiej powiecie czym zaczynac grac ? itp itd chetnie poslucham |
|
 | |
Arven lvl 75

| Temat: Re: yo co tam slychac ? Pią Mar 19, 2010 7:17 pm | |
| | Ziden napisał: | | chyba zbyt dlugo nie grlalas w ta gre i sie srednio orientujesz ale ok |
Bez komentarza |
|
 | |
LadyAwa The Alpha and the Full Version

Posts: 1143 Join date: 01/08/2009 Age: 21 Location: jakieś 1023 km od Jyväskylä
 | Temat: Re: yo co tam slychac ? Pią Mar 19, 2010 7:19 pm | |
| "ale ty jesteś głupi, aż nie chce mi się z tobą gadać...a tak w ogóle, to co słychać?"
dla mnie tak to wygląda. Nie ma sensu prowadzić rozmowy, zamykam |
|
 | |
|