| | Głosowanie nad poprawką do Ustawy Antyspamizacyjnej | |
|
|
| Wprowadzić poprawkę? | | tak | | 72% | [ 13 ] | | nie | | 16% | [ 3 ] | | tak, ale inną | | 11% | [ 2 ] |
| | Wszystkich Głosów : 18 | | |
|
| Autor | Wiadomość |
|---|
LadyAwa The Alpha and the Full Version

Posts: 1143 Join date: 01/08/2009 Age: 21 Location: jakieś 1023 km od Jyväskylä
 | Temat: Głosowanie nad poprawką do Ustawy Antyspamizacyjnej Sob Lut 20, 2010 8:55 pm | |
| W związku z ostatnimi bulwersami proponuję taką oto poprawkę: 1.. Ustawa Antyspamizacyjna obejmuje działy Shadowbane POLSKA i podań, gdyż są to działy widoczne dla wszystkich i muszą wyglądać reprezentacyjnie. 2. Użytkownik po otrzymaniu punkta karnego otrzymuje na pm kopię nielegalnego posta wraz z uzasadnieniem kary 3. Na pozostałych forach spam może być w wyjątkowych przypadkach także usuwany, ale nie powoduje on wlepiania punktów karnych 4. Punktów karnych można pozbyć się przez pisanie wartościowych poradników ( [You must be registered and logged in to see this link.]) Głosujcie, dyskutujcie, jeśli coś jeszcze nie pasuje, zrobimy kolejne głosowanie. W końcu mamy tu demokrację lol (jak komuś się wydaje, że jestem dyktatorem, to ban bez odwołania  ) |
|
 | |
Wehr lvl 50

| Temat: Re: Głosowanie nad poprawką do Ustawy Antyspamizacyjnej Pon Lut 22, 2010 9:11 am | |
| Jak dla mnie to w działach, w których nie karze się spamu (albo w ogóle poza tymi bezpośrednio o SB) możesz wyłączyć licznik postów. Albo w ogóle go schować - spam się ograniczy, a to i tak tylko swoiste przedłużenie fiutka (bez urazy, to przenośnia). |
|
 | |

| Temat: Re: Głosowanie nad poprawką do Ustawy Antyspamizacyjnej Pon Lut 22, 2010 9:24 am | |
| ta przenośnia jest bardzo trafna, jeśli chodzi sposób, w jaki ludzie traktują swoje liczniki  A tych, którzy głosowali przeciwko lub za inną poprawką porszę o wypowiedzenie się. W myślach wam nie czytam niestety. |
|
 | |
Noriu lvl 30

Posts: 73 Join date: 03/11/2009 Age: 27 Location: Behind You!
 | Temat: Re: Głosowanie nad poprawką do Ustawy Antyspamizacyjnej Pon Lut 22, 2010 8:13 pm | |
| I tak to gówno da. Czytać opis.  Powinna być jeszcze opcja w ankiecie: "mam to w dupie". Bo właśnie tą opcję wybieram. |
|
 | |
Xergoos r8 beast

Posts: 1540 Join date: 27/09/2009 Age: 29 Location: Poland
 | Temat: Re: Głosowanie nad poprawką do Ustawy Antyspamizacyjnej Pon Lut 22, 2010 10:17 pm | |
| noriu noriu noriu ! TY FURIACIE hehe... fajnie ze na internecie mamy kawałek miejsca dla siebie i dla hobby jakim jest shadowbane! dlatego tez naprawde jest to 1 forum na ktorym pisze bo reszta jest sucha emocjonalnie ... tak samo mamy w urzedach , a ja nie lubie urzedów... nasza mała przystań gdzie kazdy pokazuje co kryje sie pod tymi wszystkimi nickami pomyslami i charakterem w grze! i to jest właśnie to ! i kazdy z nas jest kosmitą chociaż każdy z innej planety. I TAKE POLSKE SE WYBRAŁEM! |
|
 | |
Immo r8 beast

Posts: 1078 Join date: 29/09/2009 Age: 21 Location: Wrocek
 | Temat: Re: Głosowanie nad poprawką do Ustawy Antyspamizacyjnej Pon Lut 22, 2010 11:07 pm | |
| no GL powiedział co wiedział nie ma co dywkutowac.. |
|
 | |

| Temat: Re: Głosowanie nad poprawką do Ustawy Antyspamizacyjnej Wto Lut 23, 2010 12:16 pm | |
| omg... Teraz wszyscy tak walczą o wolność słowa, a wcześniej co było? "Admini, zróbcie coś z tym spamem bo się czytać nie da!". No to robimy "coś", poprawka jest dobra, po pozwala wam zaśmiecać forum gildiowe do woli, ale zostawia główny dział czysty. WIĘC CZEMU GŁOSUJECIE NA NIE?? |
|
 | |
Xergoos r8 beast

Posts: 1540 Join date: 27/09/2009 Age: 29 Location: Poland
 | Temat: Re: Głosowanie nad poprawką do Ustawy Antyspamizacyjnej Wto Lut 23, 2010 10:35 pm | |
| z nieczystym sumieniem oddałem głos na TAK! |
|
 | |
Ufol lvl 75 über master

Posts: 814 Join date: 29/09/2009 Age: 26 Location: Czerwionka
 | Temat: Re: Głosowanie nad poprawką do Ustawy Antyspamizacyjnej Sro Lut 24, 2010 7:43 pm | |
| Wg mnie farmienie postółw pod wszelkim pozorem, wypadkiem po za kanałem psychiatrycznym powinno byc zkazane |
|
 | |
Wehr lvl 50

| Temat: Re: Głosowanie nad poprawką do Ustawy Antyspamizacyjnej Czw Lut 25, 2010 10:11 am | |
| | Undertaker napisał: | | Wg mnie farmienie postółw pod wszelkim pozorem, wypadkiem po za kanałem psychiatrycznym powinno byc zkazane |
Wtedy to nie miałoby sensu. Jeśli już, to jak na większości for, w offtopic wyłączcie naliczanie postów. |
|
 | |
Immo r8 beast

Posts: 1078 Join date: 29/09/2009 Age: 21 Location: Wrocek
 | Temat: Re: Głosowanie nad poprawką do Ustawy Antyspamizacyjnej Czw Lut 25, 2010 2:02 pm | |
| nie no ja chyba jeszcze raz powtorze ze piszemy na temat o ile cos mamy sensownego do powiedzenia.. w sumie ja pisze na tym forum tylko chyba ze na gamecenter ale tam od 3 lat nabilem z 150 postow.. bo jak nie mam nic do powiedzenia to nie ma po co cokolwiek mowic.... |
|
 | |
SEFIRA lvl 60

| Temat: Re: Głosowanie nad poprawką do Ustawy Antyspamizacyjnej Czw Lut 25, 2010 6:17 pm | |
| ...wracając do tematu ja bym był za tym aby stworzyć REGULAMIN forum SB i wypisać biało na czarnym, albo czarno na białym - co i jak. Biegając po forach taki regulamin można powiedzieć jest lekturą obowiązkową i to rozwiało tak myślę by wszystkie spory [You must be registered and logged in to see this image.] |
|
 | |

| Temat: Re: Głosowanie nad poprawką do Ustawy Antyspamizacyjnej Czw Lut 25, 2010 8:25 pm | |
| ta ustawa miała być mini-regulaminem. Czym mniejszy, tym lepiej, bo tasiemców nikt nie czyta (patrz: regulamin forumotion, który każdy podpisuje przy rejestracji). Gorzej, że za jej egzekwowanie zostaję oskarżona o łamanie wolności słowa... |
|
 | |
Wehr lvl 50

| Temat: Re: Głosowanie nad poprawką do Ustawy Antyspamizacyjnej Czw Lut 25, 2010 9:54 pm | |
| Miej to w dupie i kasuj wszystko, co powinnaś. Jesteś adminem i możesz rządzić, a jako że ludzie się zgodzili na ustawę, to teraz nie mogą protestować. |
|
 | |
SEFIRA lvl 60

| Temat: Re: Głosowanie nad poprawką do Ustawy Antyspamizacyjnej Pią Lut 26, 2010 5:46 pm | |
| | WHM napisał: | | Miej to w dupie i kasuj wszystko, co powinnaś. Jesteś adminem i możesz rządzić, a jako że ludzie się zgodzili na ustawę, to teraz nie mogą protestować. |
[You must be registered and logged in to see this image.] WHM na admina [You must be registered and logged in to see this image.] nie będzie gdzie pisać bo forum zniknie wykasuje wszystko |
|
 | |
| | Głosowanie nad poprawką do Ustawy Antyspamizacyjnej | |
|