Capad nOOb

| Temat: Czego tu jeszcze brakuje - sporządzamy listę brakujących poradników Nie Sty 17, 2010 10:56 am | |
| Postanowiłem przygotować listę opisów i poradników, których brakuje w serwisie, a także tych, które wymagają uzupełnienia  Przygotowałem w tym celu szablonik Nazwa: Opis: Priorytet:
Teraz krótkie wyjaśnienie, o co tu właściwie chodzi  a) Nazwa - wedle następującego schematu: | Cytat: | [Brakuje] Nazwa artykułu [b][Wymaga uzupełnienia: obrazki/filmy/część tekstu][/b] Nazwa artykułu |
b) Opis - szersze ujęcie problemu, np. | Cytat: | | "Jasiu nie mógł zjeść zupy, ponieważ Małgosia wsypała zbyt dużo NaCl2, co spowodowało powstanie roztworu..." |  c) Priorytet - czyli jak szybko powinien się pojawić i jak ważny jest dany opis/poradnik
| Cytat: | | Niski/Normalny/Wysoki |
Dwa przykłady, żeby nie być gołosłownym:
| Kod: | Nazwa: [Brakuje] Poradnik o stylizacji postaci Opis: Zauważyłem, że brakuje artykułu o tym, jaką fryzura pasuję do danej rasy i klasy postaci oraz o modzie na długie rogi Priorytet:Wysoki
|
| Kod: | Nazwa:[Wymaga uzupełnienia: film i obrazki] Logowanie na forum SBemu Opis: Nie wszyscy gracze radzą sobie z tym wymagającym intelektu zadaniem, dlatego należy uzupełnić... itd Priorytet: Normalny
|
Może całość jest trochę przekombinowana, ale ułatwi pracę  Propozycje składać w tym temacie, uwagi - również, ew. PM
Oczywiście, takie rzeczy jak tłumaczenia poradnika z SBemu itd. też można zgłaszać (wraz z linkiem) __________________________________ Masz problem - pisz!
|
|
PKingNebu lvl 75

Posts: 362 Join date: 18/03/2010 Location: Hamburger i Fritki
 | Temat: Re: Czego tu jeszcze brakuje - sporządzamy listę brakujących poradników Czw Lis 18, 2010 7:01 am | |
| Nazwa: Poradnik o stylecast i takze o wereformy Opis: hyba przegapilem artykulu o stylecast/wereformy albo ich na prawde niema -> sam bym napisal ale mam takom slom polsom mowe....do cholery! ^^ Priorytet: Normalny |
|