|
|
| Autor | Wiadomość |
|---|
Xergoos r8 beast

Posts: 1490 Join date: 27/09/2009 Age: 28 Location: Poland
 | Temat: Filmy - Movies Wto Wrz 29, 2009 11:41 pm | |
| tutaj wpisujcie filmy jakie oglądaliście i jakie polecacie(koniecznie z jakims photo) Here write down movies which you watched and which are really cool(with photo) |
|
 | |
Xergoos r8 beast

| Temat: Re: Filmy - Movies Wto Wrz 29, 2009 11:50 pm | |
| Dystrykt 9... Film moim względem bardzo oryginalny ze wzgledu na sposób przedstawienia akcji a mianowicie kamerzysta biega wraz z aktorem(jak gdyby uczestniczy w calej akcji) to powoduje dosyc intesywna akcje nie tyle co w napieciu co wlasnie w szybkosci dzialania bohatera i calego otoczenia, obejrzalem 2x za pierwszym razem bylo: OMG co to bylo oco kamon, nie podoba mi sie takie cus... za 2 razem kurde ale oryginalne omg faktycznie musisz byc caly czas przed tv zeby nie stracic ani sekundy... Gorąco polecam ze wzgledu nawet na to jak jakas tam dziwna historia zostala przedstawiona! [You must be registered and logged in to see this image.] |
|
 | |
Sweetblue lvl 10

| Temat: Re: Filmy - Movies Sro Wrz 30, 2009 12:17 am | |
| I really liked the movie Defiance. "Based on an extraordinary true story, "Defiance" is an epic tale of family, honor, vengeance and salvation in World War II. The year is 1941 and the Jews of Eastern Europe are being massacred by the thousands. Managing to escape certain death, three brothers take refuge in the dense surrounding woods they have known since childhood. There they begin their desperate battle against the Nazis. Daniel Craig, Liev Schreiber and Jamie Bell star as brothers who turn a primitive struggle to survive into something far more consequential -- a way to avenge the deaths of their loved ones by saving thousands of others. " [You must be registered and logged in to see this image.] |
|
 | |
Varenthein lvl 75 über master

| Temat: Re: Filmy - Movies Sro Wrz 30, 2009 12:47 pm | |
| Osada (Village)raczej nie muszę opisywać  Oglądałem dwa razy , za pierwszym razem po niemiecku. To chyba już coś znaczy [You must be registered and logged in to see this image.] |
|
 | |
Varenthein lvl 75 über master

| Temat: Re: Filmy - Movies Sro Wrz 30, 2009 12:51 pm | |
| | Xergoos napisał: | Dystrykt 9... Film moim względem bardzo oryginalny ze wzgledu na sposób przedstawienia akcji a mianowicie kamerzysta biega wraz z aktorem |
Ah, wiesz może co to za film w którym akcja też była tak przedstawiona? Kolega mi o nim opowiadał, ale nie pamiętam tytułu. Taki horror o ludziach zamkniętych w domu, w którym zabijali siebie nawzajem. |
|
 | |
Immo r8 beast

Posts: 1059 Join date: 29/09/2009 Age: 21 Location: Wrocek
 | Temat: Re: Filmy - Movies Sro Wrz 30, 2009 2:42 pm | |
| cropfieldpo polsku projekt monster  |
|
 | |
Mevisto lvl 75

Posts: 494 Join date: 27/09/2009 Age: 25 Location: Daleko od noszy
 | Temat: Re: Filmy - Movies Sro Wrz 30, 2009 9:50 pm | |
| |
|
 | |
Mevisto lvl 75

Posts: 494 Join date: 27/09/2009 Age: 25 Location: Daleko od noszy
 | Temat: Re: Filmy - Movies Sro Wrz 30, 2009 9:58 pm | |
| |
|
 | |
Xergoos r8 beast

| Temat: Re: Filmy - Movies Czw Paź 01, 2009 8:55 pm | |
| na requiem to ja chyba za delikatny jestem bo ten film dla mnie to byl HORROR przez duze Z wiec ogladalem go przez rozchylone palce(tak tak nie tylko wag... mozna rozchylac  ) |
|
 | |
Arven lvl 75

| Temat: Re: Filmy - Movies Pią Paź 02, 2009 11:34 am | |
| Moje ulubione? Trylogie Władca pierścieni i Piraci z Karaibów. Oglądałam wiele razy i za każdym razem jak znów leci nie przepuszczę Horrorów, wojennych itp, jakoś nie lubię, fantasy to jest to  Podobają mi się wszystkie filmy z Johnny'm Depp'em, wogóle uwielbiam go jako aktora. Poszukuję aktualnie filmu "Imaginarium of Doctor Parnassus", ma ktoś może...? Film nie wyszedł w polsce. Wg. Filmweb: "Tytułowe imaginarium to widowisko, w trakcie którego publiczność wybiera między radością a smutkiem, światłem a mrokiem. Z nim to właśnie jeździ po świecie Dr Parnassus (Christopher Plummer), który zawarł pakt z diabłem (Tom Waits): w zamian za nieśmiertelność musi oddać mu swoje pierworodne dziecko: 16-letnią córkę Valentinę (Lily Cole). Nie zamierza jednak tego zrobić... " Główną rolę grał Heath Ledger, ale że przy początku filmu mu się zmarło, a nie chcieli rezygnować z kręcenia, postanowili, że bohater zmienia się w trakcie trwania akcji. Dodano 3 aktorów - w tym Johnnego Polecam też Sweeney Todd, ale to dla fanów timiego Burtona. Filmy, które reżyseruje mają charakterystyczny klimat. Jak spodobał ci się jeden, spodobają się i inne. Jeśli nie - to nie. Mika za nim nie przepada, a mi się podobają. Jest reżyserem m.innymi gnijącej panny młodej, edwarda nożycorękiego, Jeźdźca bez głowy, sok z żuka... SWEENEY TODD to musical. Opowiada o golibrodzie, który miał żonę i małą córeczkę. Sędzi żona się spodobała toi zesłał gdzieś bohatera. Ten wraca po 15 latach, a tu się okazuje, że w jego domu mieszka jakaś babka sprzedająca ciastka których nikt nie jada i informuje go, że żona została zgwałcona na balu przez sędziego i popełniła potem samobójstwo, a córka jest przez niego więziona. Sweeney postanawia się zemścić. Dla wprawy zabija klientów, a z flaków babka robi nadzienie do ciastek  Zakończenie z jednej strony głupie bo mnie lubię takich zakończen, z drugiej strony typowo burtonowskie i nikt by na nie nie wpadł. Niew wujawię, może ktoś się skusi  To podobno nie najlepszy film Timiego ale dla mnie super. Teraz czekam na jego Alicję w Krainie czarów. Znając go, na pewno będzie mroczna...  |
|
 | |
Gość Gość

| Temat: Re: Filmy - Movies Pią Paź 02, 2009 11:44 am | |
| wszystkie filmy M. Night Shyamalan'a !!!!! kozacki reżyser  |
|
 | |
Immo r8 beast

| Temat: Re: Filmy - Movies Pią Paź 02, 2009 1:47 pm | |
| boje sie ..... ona ma taki gust jak ja .... |
|
 | |
Xergoos r8 beast

| Temat: Re: Filmy - Movies Sob Paź 03, 2009 9:48 pm | |
| omg to ja moze zostane przy muminkach... |
|
 | |
Gość Gość

| |
 | |
Immo r8 beast

| Temat: Re: Filmy - Movies Czw Paź 08, 2009 12:14 pm | |
| hehe ale mi chodzi o tego no .... arvene ze mataki sam gust ... a co do filmu czekaj zaraz zobacze..... mineło 5 min... hmm jezeli chodzi co o "last air bender" ktory jest avatarem i ogladalem to amerykanskie anime po angielsku cale ..... i wiem co sie bedzie dzilo  aleee to dopiero w 2010 wyjdzie i troche zaczekasz  , w dodoatku w lato chyba, ale fajny film sie zapowiada... oprucz tego ze Ang ( ten air benere [Avatar]) bedzie strzasznie brzydki to nie mam nic do tego...... PS: [You must be registered and logged in to see this link.]trailer.... i jestem ciekay jak zrobia apa'e  |
|
 | |
|