IndeksPortalCalendarFAQSzukajUżytkownicyGrupyRejestracjaZaloguj

Share | 

Nowi Czytac

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down 
AutorWiadomość
Immo
r8 beast
r8 beast

PisanieTemat: Nowi Czytac   Sro Gru 30, 2009 1:21 pm

Witam. To nie jest obowiaskowe ale bardzo bardzo ułatwia gre, a w szczegulnosci nie tracisz uwagi i kontroli nad tym co sie dzieje do okoła.

po 1. Kazdy gracz powienien mieć słuchafkotron ( słuchawki z microfonem albo cos podobnego przez co moze gadac)
po 2. Ventrilo, kazdy poinien miec vetrilo (ventrilo-3.0.4-Windows-i386) przez, ktore bedzie gadac z nami
po 3. Nalezało by miec jakies pojecie o jezyku Angielskim. gramy z ludzmi z całego swiata i zwykle poslugujemy sie jezykiem Angielskim. Jezeli ktos czuje sie skrepowany mowa to ...... nie wiem zaczakac i czasem sie odzywac (tez tak mialem na poczatku) nawet ludzie nie znajacy języka perfekcyjnie, jak np ja, moze rozmawiac prostym angielskim z innymi, ludzie sa naprawde wyrozumiali jezeli powiesz "ja byc tam" czy cos to napewno cie nie skrzycza.
po 4. Na koniec nalezało by sie uczyc od straszych graczy (chdzi o starz w grze) ja jestem dosc .. hmm nietypowy i czasem sie irytuje jezeli ktos o czymś gowno wie a cfaniaczy przez mikrofon, ktos taki mi podpadnie to bede gnoił ludza ^^ Very Happy to tyle Czesc!

(strasznie dziwnie mi sie mowi o banalnych sprawach wiec gdyby ktos nie zrozumiał to napewno ktos przetłumaczy)

radek prsze podwies ten temat mozesz go poprawic jak sobie chcesz albo napisac na nowo
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora

Nowi Czytac

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry 
Strona 1 z 1