Witam. To nie jest obowiaskowe ale bardzo bardzo ułatwia gre, a w szczegulnosci nie tracisz uwagi i kontroli nad tym co sie dzieje do okoła.
po 1. Kazdy gracz powienien mieć słuchafkotron ( słuchawki z microfonem albo cos podobnego przez co moze gadac)
po 2. Ventrilo, kazdy poinien miec vetrilo
(ventrilo-3.0.4-Windows-i386) przez, ktore bedzie gadac z nami
po 3. Nalezało by miec jakies pojecie o jezyku Angielskim. gramy z ludzmi z całego swiata i zwykle poslugujemy sie jezykiem Angielskim. Jezeli ktos czuje sie skrepowany mowa to ...... nie wiem zaczakac i czasem sie odzywac (tez tak mialem na poczatku) nawet ludzie nie znajacy języka perfekcyjnie, jak np ja, moze rozmawiac prostym angielskim z innymi, ludzie sa naprawde wyrozumiali jezeli powiesz "ja byc tam" czy cos to napewno cie nie skrzycza.
po 4. Na koniec nalezało by sie uczyc od straszych graczy (chdzi o starz w grze) ja jestem dosc .. hmm nietypowy i czasem sie irytuje jezeli ktos o czymś gowno wie a cfaniaczy przez mikrofon, ktos taki mi podpadnie to bede gnoił ludza ^^

to tyle Czesc!
(strasznie dziwnie mi sie mowi o banalnych sprawach wiec gdyby ktos nie zrozumiał to napewno ktos przetłumaczy)
radek prsze podwies ten temat mozesz go poprawic jak sobie chcesz albo napisac na nowo