|
|
| Autor | Wiadomość |
|---|
Varenthein lvl 75 über master

| Temat: Re: Bane'y (bitwy) Wto Lut 02, 2010 9:04 am | |
| ------------------------------ |
|
 | |
Ufol lvl 75 über master

Posts: 808 Join date: 29/09/2009 Age: 26 Location: Czerwionka
 | Temat: Re: Bane'y (bitwy) Wto Lut 02, 2010 1:48 pm | |
| YYYmmmm możesz pomniejszyć?? |
|
 | |
Varenthein lvl 75 über master

| Temat: Re: Bane'y (bitwy) Wto Lut 02, 2010 7:37 pm | |
| No może jest trochę za duże... No to tutaj daję mniejszą [You must be registered and logged in to see this link.] |
|
 | |
Ufol lvl 75 über master

Posts: 808 Join date: 29/09/2009 Age: 26 Location: Czerwionka
 | Temat: Re: Bane'y (bitwy) Wto Lut 02, 2010 8:48 pm | |
| Ja tam WO mam w domu gra całkiem przyzwoita powiem wręcz że ze wszystkiego co grałem najbardziej zbliżona do SB fakt gildia nie ma miast no ale PVP może nie rewelacja ale bardzo dobre klasy rasy olężenia miast danej frakcjii coś pieknbego no i senariusze |
|
 | |
Saint lvl 30

| Temat: Re: Bane'y (bitwy) Sob Kwi 10, 2010 5:38 pm | |
| Hm... A macie film z jakiegoś waszego ban'a  ? Chciałbym zobaczyć was w akcji xD |
|
 | |
SEFIRA lvl 60

| Temat: Re: Bane'y (bitwy) Sob Kwi 10, 2010 5:47 pm | |
| | Saint napisał: | Hm... A macie film z jakiegoś waszego ban'a ? Chciałbym zobaczyć was w akcji xD |
....musielibyśmy Cię potem zabić... [You must be registered and logged in to see this image.] |
|
 | |
Saint lvl 30

| Temat: Re: Bane'y (bitwy) Sob Kwi 10, 2010 5:59 pm | |
| |
|
 | |
Xergoos r8 beast

Posts: 1490 Join date: 27/09/2009 Age: 28 Location: Poland
 | Temat: Re: Bane'y (bitwy) Sob Kwi 10, 2010 6:35 pm | |
| problem jest w tym ze nikt z nas nigdy nie nagrywal niczego(oprocz domestosa ktory niewiadomo co ma w swojej biblioteczce) i to bylo naszym najwiekszym bledem... ale generalnie polacy odpowiadali za najbardziej oryginalne przebiegi bitew... gdzieniegdzie mozna nas zobaczyc na filmikach innych nacji ktore "oczywiscie" pokazuja filmiki jak wygrywaja... czesto i gest bylo tak ze z leszczami potrafilismy dostac w pape bo nikt sie nie przykladal np "Xergoos" a czesto i gesto jak pekaly grupy najlepszych na serwerze... szczegolnie na kopalniach jak nas widzieli na "tracku" to sie poprostu ewakuowali...
aby poznac klimat calej sytuacji i przebiegu calych bitew trzeba tam poprostu byc, alinoe np. tracil glos bo byl tak zaabsorbowany, Pluszakowi az sie lamal glos jak dostal bardziej powazna funkcje, a i mi czesto gesto poprostu brak tchu doskwiera...
adrenalina 200% |
|
 | |
Saint lvl 30

| Temat: Re: Bane'y (bitwy) Sob Kwi 10, 2010 6:54 pm | |
| Acha no trudno, Polak jak chce to potrafi
A i rozumiem, ze jak server ruszy to wszyscy zaczynają od 0 ? Czy jak to jest ? A i np. jak trzymam coś w naszym mieście w baku to po przejęciu go przez wroga itemy/kasa są odbierane czy jak ? |
|
 | |
mirk nOOb

| Temat: Re: Bane'y (bitwy) Sob Kwi 10, 2010 7:02 pm | |
| Wow. Nie spotkalem jeszcze tak ekscytującej gry [You must be registered and logged in to see this image.] Nic dziwnego ze wszyscy chcą jej Zmartwychstania. |
|
 | |
Xergoos r8 beast

| Temat: Re: Bane'y (bitwy) Sob Kwi 10, 2010 7:24 pm | |
| po pierwsze 1: w przed kazdym z Banów wszystkie mineraly i kasa sa przezucane z danego miasta(tak na wszelki wypadek) po 2: ten sam bank jest w kazdym miescie(znaczy sie dostep do niego) co nie oznacza ze po straceniu miasta straty wszystkiego gdyz mozna to odebrac w innym miescie po 3: start servera tak wszyscy zaczynaja od zera dlatego tak wazna jest komunikacja miedzy ludzmi jak i doswiadczenie dlatego tez do gniezna naleza osoby ktore beda wiedzizaly oco chodzi i nie beda sprawiac problemow a raczej dawac pomysly bo kazdy z nich wie ze najbardziej liczy sie wspolpraca a nie wlasne widzi mi sie...
Beer Corporation jest prowadzone przez jednych z najbardziej doswiadczonych graczy co nie oznacza ze beda poblazliwi , poprostu beda nawet krzyczec na vencie aby wszyscy byli zoorganizowani, i zeby kazdy sluchal sie dowodcy bo tak naprawde to wszystko jest dla wspolnego dobra , gniezno bedzie prowadzilo wlasna grupe moze nawet 3 ktore beda mialy za zadanie zalatwic kasiore na miasta - i kazdy wie ze jest to najwazniejszy cel , ktory pozwoli na szybki rozwoj calej naszej spolecznosci.
Beer Corporation rowniez bedzie zoobligowane do tego samego ale rowniez wszyscy , wszystkie guild podlegajace pod nas beda wspolpracowac i dzielic sie pieniedzmi w celu wybudowania jak najwiekszej ilosci miast(aby kazda guild miala swoje) + kazdy niestety bedzie zoobligowany do tego aby stowrzyc postac wymagana przez GL danej guild - wybrana postac na start jest podstawa do dalszego funkcjonowania calej spolecznosci i bedzie ona rozpatrywana pod wzgledem mozliwosci jak i potrzeby calosci, pierwszy tydzien bedzie wygladal jak praca po tym, czasie zacznie sie dopiero przyjemnosc, i kazdy z was nowych przejdzie ten sam etap - od ulubionej gry PvP poprzez uwielbienie do wspolpracy i bitew GvG . A jezeli spodoba wam sie struktura calosci jak rowniez mechanizmy gry mozecie bardzo szybko przeskoczyc do gildi glownej(Gniezno) i uzyskac odpowiednie stanowisko i mozliwosci dowodzenia, jak rowniez dostep do wszystkich rezerw pienieznych i mineralow. Gniezno jest i bedzie chronione przezemnie do jego struktur dostaja sie tylko osoby ktore potrafia sie dzielic i sa pelne zaufania , niektorzy z graczy obecnych w Gnieznie a bedacych wczesniej Guild lub Nation Leaderami innych nacji dostali upowaznienia dopiero po 0,5 lub calym roku bycia z nami.
Struktura Nacji wyglada w ten sposob iz najpierw kazda gildia slucha swojego gild lidera, nastyepna osoba to gild lider innego miasta jesli chodzi o Beer Corporation to nastepna osoba(gdy ufola akurat nie bedzie) bede ja , w innym wypadku beda to Guild liderzy pozostalych gildii - w kolejnosci Warmachine, New Farmer i Play To Crush, w innym wypadku wladze i dowodzenie moze przejac ktorys z IC , a ze niema z tym problemu kazdy bedzie wiedzial kto jest nastepny w lancuchu dowodzenia , bo nie kazdy Guild lider musi byc dobry w prowadzeniu jednostek, dlatego tez mamy prwferowanych dowodcow ktorzy beda posiadac odpowiednie stanowiska. |
|
 | |
Pluszak lvl 75 über master

Posts: 510 Join date: 28/09/2009 Age: 26 Location: Choroszcz
 | Temat: Re: Bane'y (bitwy) Sob Kwi 10, 2010 7:45 pm | |
| OJ TAM OJ TAM. JA PRZYSZEDŁEM DO GNIEZNA ODRAZU Z INNEGO SERWERA I NAWET MNIE NIE ZNALIŚCIE A PO MIESIĄCU BYŁEM IC- COŚ PRAWIE NAJWYŻSZEGO W HIERARCHI GUILDI. PRAWDĄ JEST ŻE POCZĄTKI BYWAJĄ RÓŻNE I KAŻDY BEDZIE ROBIŁ POSTACIE STARTOWE I ZBIERAŁ KASE NA MIASTO ALE PÓŹNIEJ NASZYM FUNEM BEDZIE KASOWANIE GOŚCI W PVP, GVG, MINE, BANE I RESZCZIE. NO CHYBA ŻE KTOŚ UWIELBIA ROZMAWIAĆ Z INNYMI ALBO ZBIERAĆ KASE- TO JEGO SPRAWA JA WYBIERAM TO PIERWSZE. P.S. PRAWDĄ JEST JEDNAK ŻE ZANIM DOSTAŁEM IC MUSIAŁEM POKAZAĆ ŻE COŚ SOBĄ REPREZENTUJE. POKAZAŁEM ŻE MAM PEWNE DOŚWIADCZENIE PO TYM JAK ZABRAŁEM Z MEVISTEM XSERGIEGO NA PVP GDZE W 3OSOBY ZROLOWALIŚMY 15GRACZY Z CZEGO WSZYSCY PRZECIWNICY BYLI AKTYWNI (15vs3 I WYNIK 15:0 [You must be registered and logged in to see this image.] )PO TAKICH WYCZYNACH NIKT NAWET NIE POMYŚLI O BRAKU DOŚWIADCZENIA U KOLEGI.
Ostatnio zmieniony przez Pluszak dnia Sob Kwi 10, 2010 7:50 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
 | |
Xergoos r8 beast

| Temat: Re: Bane'y (bitwy) Sob Kwi 10, 2010 7:49 pm | |
| nawet pluszak nie wiesz na ile podpuch byles brany ale to zostanie nasza tajemnica... jednym slowem zdales egzamin tak jak 99% osob z gniezna wiec moge sie tylko z tego powodu cieszyc ze trafilem na zajebistych ludzi  |
|
 | |
Saint lvl 30

| Temat: Re: Bane'y (bitwy) Sob Kwi 10, 2010 8:07 pm | |
| Dzięki za wytłumaczenie mi, a raczej nam tego wszystkiego |
|
 | |
Pluszak lvl 75 über master

Posts: 510 Join date: 28/09/2009 Age: 26 Location: Choroszcz
 | Temat: Re: Bane'y (bitwy) Sob Kwi 10, 2010 10:05 pm | |
| NO wiecie. Na bane wybierają się tylko doświadczone osoby- tak mnie uczyli kiedyś na początku. Teraz w tej guldi jest trochę inaczej ale może dlatego że grałem w guildi która liczyła bardzooo dużo ludzi. Co do mojego IC nie mam nic do dodania- starajcie się chłopaki bo IC to dość ciekawa ranga- możesz robić praktycznie wszystko oprócz zniszczenia miasta. A t\wracając do tematu to bany są bardzo uczące ale dla graczy którzy już trochę grali i mają pojęcie o grze i wyższości grupy nad osobą. Ogolnie jest fajnie dopuki nikt nie próbuje być bochatermi zginąć w 2 sekundy- to tylki osłabia grupe. |
|
 | |
|